QUI SOM

Des dels inicis, de l’empresa GENER CASADEVALL, S.A. (fundada l’any 1957) a Cassà de la Selva i d’INDAIR, S.A. (fundada l’any 1986) a Girona, l’objectiu d’ambdues sempre ha estat molt clar i en això s’ha basat el seu Principal Valor: Oferir un servei d’alt nivell als seus clients, amb un equip humà professional i qualificat, amb tots els recursos necessaris.

L’any 2019, després d’una llarga trajectòria, on ambdues empreses ja havien col·laborat estretament en moltes ocasions, la fusió entre aquestes, esdevé la nova societat INDAIR-GENER CASADEVALL, S.A.

Aquest nou projecte, es crea amb l’objectiu d’oferir als nostres clients, el millor de totes dues. Unificar l’experiència, els recursos, els coneixements i motivacions, que varen dur per separat a ser referents en el seu sector, a fi de créixer i tanmateix seguir propers, a qui les ha portat fins a on son: els nostres clients.

Amb una direcció clara, de seguir amb determinació cap a un futur, on sempre estem en constant evolució i en un context que ens demana actualitzacions constants, l’any 2020 incloem a la nostra empresa una nova firma: FRED i CALOR, S.L. Aquesta empresa dedicada en exclusiva, al llarg de la seva història, a la climatització d’espais, fa créixer una mica mes la nostra empresa en aquesta àrea, a fi de donar resposta a un mercat cada vegada mes exigent i innovador.

A l’inici d’aquest any 2022, seguint treballant, amb l’objectiu posat en la consolidació de recursos tècnics, s’incorpora al nostre equip humà, l’empresa ECOTERM CLIMA, S.L, de Sant Feliu de Guíxols, amb més de 30 anys d’experiència i bons resultats, al sector de la climatització en general.

El tracte directe, personalitzat i professional, creiem que son la clau de l’èxit i amb aquestes directrius, seguirem treballant, tot esperant seguir comptant amb el recolzament de tots els nostres clients.

Tens un projecte?  Sol·licita’ns pressupost

Tens un projecte?  
Sol·licita’ns pressupost

INDAIR – GENER CASADEVALL

Carrer del Castell, 7
17244 – Cassà de la Selva
Girona

De Dilluns a Divendres: 8:00 h – 18:00 h