QUI SOM

Des dels inicis, de l’empresa GENER CASADEVALL, S.A. (fundada l’any 1957) a Cassà de la Selva i d’INDAIR, S.A. (fundada l’any 1986) a Girona, l’objectiu d’ambdues sempre ha estat molt clar i en això s’ha basat el seu Principal Valor: Oferir un servei d’alt nivell als seus clients, amb un equip humà professional i qualificat, amb tots els recursos necessaris.

L’any 2019, després d’una llarga trajectòria, on ambdues empreses ja havien col·laborat estretament en moltes ocasions, la fusió entre aquestes, esdevé la nova societat INDAIR-GENER CASADEVALL, S.A.

Aquest nou projecte, es crea amb l’objectiu d’oferir als nostres clients, el millor de totes dues. Unificar l’experiència, els recursos, els coneixements i motivacions, que varen dur per separat a ser referents en el seu sector, a fi de créixer i tanmateix seguir propers, a qui les ha portat fins a on son: els nostres clients.

Amb una direcció clara, de seguir amb determinació cap a un futur, on sempre estem en constant evolució i en un context que ens demana actualitzacions constants, l’any 2020 incloem a la nostra empresa una nova firma: FRED i CALOR, S.L. Aquesta empresa dedicada en exclusiva, al llarg de la seva història, a la climatització d’espais, fa créixer una mica mes la divisió d’aire condicionat i climatització, a fi de donar resposta a un mercat cada vegada mes exigent i innovador.

Seguint treballant, amb l’objectiu posat en la consolidació de recursos tècnics i aproximació als nostres clients del Baix Empordà, a l’inici de l’any 2022, s’incorpora al nostre equip humà l’empresa ECOTERM CLIMA, S.L., de Sant Feliu de Guíxols, amb més de 30 anys d’experiència i bons resultats, al sector de la climatització en general.

El tracte directe, personalitzat i professional, creiem que son la clau de l’èxit i amb aquestes directrius, seguirem treballant, tot esperant seguir comptant amb el recolzament de tots els nostres clients.

A fi de que sigui mes fàcil identificar el conglomerat d’empreses que actualment conformen la societat, s’ha adoptat el nom comercial IGC GRUP, que porta l’acrònim de la matriu i dona un sentit a l’agrupament realitzat. Una imatge moderna, actual, dinàmica i sòlida, que defineix el caràcter de la seva gent i sota la que dia rere dia, treballem tots, amb l’objectiu de donar el millor servei que ens sigui possible, a persones i empreses que ens contracten, per dur a terme els seus projectes, sigui quina sigui la seva magnitud.

Tens un projecte?  Sol·licita’ns pressupost

Tens un projecte?  
Sol·licita’ns pressupost

INDAIR – GENER CASADEVALL

Carrer del Castell, 7
17244 – Cassà de la Selva
Girona

De Dilluns a Divendres: 8:00 h – 18:00 h

INDAIR – GENER CASADEVALL

Ctra. de Girona, 183
17220 – Sant Feliu e Guíxols
Girona

De Dilluns a Divendres: 8:00 h – 18:00 h